Uwielbiam piec ciasta na szpinakowym spodzie, moim zdaniem prezentują się rewelacyjnie. Tym razem połączenie zielonego biszkoptu z kremem śmietankowym oraz borówkami z galaretką. Wyszło super połączenie nie tylko kolorystyczne, ale przede wszystkim smakowe. Składniki blaszka 25/35: Ciasto szpinakowe: 4 szt jajka, 150 g świeżego szpinaku baby, 250 g cukru, 1 szklanka oleju, 1 łyżeczka proszku do pieczenia, 1 łyżeczka sody, 100 g mąki pszennej, 220 g mąki krupcz... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Uwielbiam eksperymentować w kuchni i próbować nowych produktów spożywczych. Największą przyjemność sprawia mi uśmiech moich bliskich, kiedy smakują im moje potrawy i ciasta.