Borówkowa łąka

Borówkowa łąka

Borówkowa łąka

 Uwielbiam piec ciasta na szpinakowym spodzie, moim zdaniem prezentują się rewelacyjnie. Tym razem połączenie zielonego biszkoptu z kremem śmietankowym oraz borówkami z galaretką. Wyszło super połączenie nie tylko kolorystyczne, ale przede wszystkim smakowe.  Składniki blaszka 25/35: Ciasto szpinakowe: 4 szt jajka,  150 g świeżego szpinaku baby,  250 g cukru,  1 szklanka oleju,  1 łyżeczka proszku do pieczenia,  1 łyżeczka sody,  100 g mąki pszennej,  220 g mąki krupcz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu kulinarne odsłony pati

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Ciasta na Wielkanoc. Najlepsze przepisy!

Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.

Czytaj dalej...

Idealne ciasto drożdżowe

Co zrobić aby ciasto drożdżowe było idealne?

Czytaj dalej...

Autor

Patrycja TyminskaPatrycja Tyminska

Uwielbiam eksperymentować w kuchni i próbować nowych produktów spożywczych. Największą przyjemność sprawia mi uśmiech moich bliskich, kiedy smakują im moje potrawy i ciasta.

Inne przepisy z kulinarne odsłony pati

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.