Pasteryzowane udka z kurczaka z warzywami i ryżem to świetny pomysł na szybki obiad. Danie możemy spożyć w momencie kiedy będziemy mieli na nie ochotę. Ja słoiki przechowuję w chłodnym miejscu. SKŁADNIKI : 10-14 udek z kurczaka sól do smaku (płaska łyżka ) 1 i 1/2 przyprawa do kurczaka po węgiersku słodka papryka do smaku (1 łyżka ) 200 g ryżu 2 spore marchewki 450 g mrożonej fasolki szparagowej 200 g mrożonego groszku &... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...