KETCHUP DOMOWY PIKANTNY

KETCHUP  DOMOWY   PIKANTNY

KETCHUP DOMOWY PIKANTNY

Po wielu próbach i przeczytaniu mnóstwa przepisów na domowy ketchup, doszłam do swojego przepisu, który w końcu mogę zapisać. Sos wszystkim smakuje, nawet domownicy wola mój ketchup niż kupny. W smaku wyszedł lekko słodkawo ostry, o posmaku papryki. Jeżeli chodzi o przygotowanie to niestety czasowo długo się to gotuje.  Więc wszystko zależy od nas. Pomidory polecam tylko polane, są idealne do gotowania.                             &nb... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarne Fantazje Marioli

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję