KARCZEK NADZIEWANY CEBULĄ, CZOSNKIEM I MUSZTARDĄ FRANCUSKĄ
KARCZEK NADZIEWANY CEBULĄ, CZOSNKIEM I MUSZTARDĄ FRANCUSKĄ
Karczek nadziewany to świetny pomysł na niedzielny lub świąteczny obiad. Mięso pieczemy w rękawie lub foli spożywczej, dzięki czemu jest miękkie i soczyste. Nadziałam je cebulą, czosnkiem, marchewka i musztardą francuska, tym co bardzo lubimy, jednak farsz może być dowolny. Pieczeń jest bardzo aromatyczna idealna do dań obiadowych i pieczywa. Świetnie smakuje na ciepło i zimno. &nb... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kulinarne Fantazje Marioli
Autor
Mariola Łyczak
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
karczek, marchewka, mięso, francuskie, mięsa pieczone, papryka, pieczywo, świąteczne przepisy, dania obiadowe, obiad, pomysł na obiad, dania mięsne
Inne przepisy z Kulinarne Fantazje Marioli
Dodaj komentarz