Świetny pomysł na obiad z rybą. Te naleśniki kryją w sobie pyszny farsz, a w dodatku zostały zapieczone pod kremowym beszamelem. Smakują wyśmienicie. Przepis na zapiekane naleśniki z rybą i szpinakiem Składniki: Około 5-6 naleśników przygotowanych według tego przepisu , 400 gramów fileta z białej ryby morskiej – użyliśmy mintaja, 450 gramów szpinaku mrożonego w liściach, 1 większa cebula, 2 ząbki czosnku, 150 ml śmietanki kremówki 30 proc., plaska łyżka mąki pszennej, łyżka masła, szklanka mleka, olej, s...
Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...