Surówka “smaczek teściowej” z kapusty pekińskiej. Doprawiona chrzanem, super do obiadu. PRZEPIS

Surówka “smaczek teściowej” z kapusty pekińskiej. Doprawiona chrzanem, super do obiadu. PRZEPIS

Surówka “smaczek teściowej” z kapusty pekińskiej. Doprawiona chrzanem, super do obiadu. PRZEPIS

Znajoma wzięła od swojej teściowej przepis na bardzo smaczną surówkę z kapusty pekińskiej, która wyróżnia się tym, że jest delikatnie doprawiona chrzanem. Świetnie pasuje niemal do każdego obiadu. Przepis na surówkę z kapusty pekińskiej “smaczek teściowej” Składniki: Mała główka kapusty pekińskiej , 3 średnie marchewki, pęczek szczypiorku, 2 łyżki majonezu , 2 łyżki kwaśnej śmietany, 2 łyżeczki tartego chrzanu, sól, pieprz. Jak zrobić surówkę z kapusty pekińskiej? Kapustę drobno poszatkuj, marchewkę o... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarna Polska

Warto przeczytać

Ciasto „Trzy Szklanki”. Każdy Kawałek Rozpływa Się W Ustach. Genialnie Prosty I Szybki Przepis.

Przepisów jest bardzo wiele, w każdym domu króluje inne ciasto. Chciałabym przedstawić wam przepis na ciasto, które bardzo często nazywa się Trzy szklanki. Ciasto jest bardzo proste i pyszne, a przepis prosty, nawet amator cukierniczy sobie z nim poradzi.

Czytaj dalej...

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.