Spaghetti z pomidorami i jajkami. Przepyszne, gdy półpłynne żółtka mieszają się z sosem. PRZEPIS

Spaghetti z pomidorami i jajkami. Przepyszne, gdy półpłynne żółtka mieszają się z sosem. PRZEPIS

Spaghetti z pomidorami i jajkami. Przepyszne, gdy półpłynne żółtka mieszają się z sosem. PRZEPIS

Pomidory i jajka stanowią doskonałe połącznie. Ten przepis na spaghetti świetnie to udowadnia. Gdy półpłynne żółtka mieszają się z sosem, powstaje coś niesamowicie pysznego. Przepis na spaghetti z pomidorami i jajkami Składki: 250 gramów makaronu spaghetti, 1 puszka pomidorów krojonych w zalewie, 1 cebula, 2 ząbki czosnku, 4 jajka , oliwa, pół pęczka natki pietruszki, sól, pieprz, parmezan lub inny twardy ser dojrzewający. Jak zrobić spaghetti z pomidorami i jajkami? Makaron ugotuj na półtwardo, odcedź ̵... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarna Polska

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.