Sos holenderski nie tylko świetnie nadaje się do szparagów i jajek, ale też rewelacyjnie sprawdza się jako dodatek do ryb. Nam najbardziej smakuje z łososiem. To nie tylko niezwykle smaczne, ale też wykwintne połącznie. Przepis na łososia z sosem holenderskim Składniki: 2 porcje fileta z łososia po około 130 gramów każda, olej, 3 żółtka, sok z ćwiartki cytryny, ćwierć kostki masła, sól, pieprz. Jak zrobić łososia z sosem holenderskim? Łosia oprósz solą i pieprzem, skrop olejem, delikatnie natrzyj, odstaw na około 15... czytaj dalej...
Najlepsza receptura na sos czosnkowy! Jedyny w swoim rodzaju!
Czytaj dalej...Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...