Dostaliśmy świetny przepis na kotlety rybno-jajeczne. Można podać je jako alternatywę dla zwykłych mielonych. Ich zaletą jest także to, że równie dobrze smakują na ciepło, jak i na zimno. Przepis na kotlety rybno-jajeczne Składniki: Około 500 gramów fileta z ryby morskiej, 5 jajek ugotowanych na twardo, 1 duża cebula, 1 jajko, 2 łyżki mąki pszennej, 2 łyżki bułki tartej plus bułka do obtoczenia, olej, sól, pieprz. Jak zrobić kotlety rybno-jajeczne Cebulę drobno posiekaj, krótko przesmaż. Jeśli używasz ryby mrożonej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...