Kotlety rybno-jajeczne. Smakują super na ciepło i na zimo . PRZEPIS

Kotlety rybno-jajeczne. Smakują super na ciepło i na zimo . PRZEPIS

Dostaliśmy świetny przepis na kotlety rybno-jajeczne. Można podać je jako alternatywę dla zwykłych mielonych. Ich zaletą jest także to, że równie dobrze smakują na ciepło, jak i na zimno. Przepis na kotlety rybno-jajeczne Składniki: Około 500 gramów fileta z ryby morskiej, 5 jajek ugotowanych na twardo, 1 duża cebula, 1 jajko, 2 łyżki mąki pszennej, 2 łyżki bułki tartej plus bułka do obtoczenia, olej, sól, pieprz. Jak zrobić kotlety rybno-jajeczne Cebulę drobno posiekaj, krótko przesmaż. Jeśli używasz ryby mrożonej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarna Polska

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Najlepsza dieta na zimę

Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.