Wygląda jak zwykła kaszanka i w smaku również bardzo ją przypomina, a jednocześnie jest w stu procentach roślinna. Ten przepis bardzo pozytywnie nas zaskoczył. Na pewno jeszcze nieraz zrobimy kaszankę wegańską . Przepis na kaszankę wegańską Składniki: Szklanka czarnej soczewicy (ewentualnie zielonej), 2 duże cebule, 2 ząbki czosnku, 1 większa marchewka, arkusze papieru ryżowego do sajgonek, ciemny sos sojowy, olej, majeranek, sól, pieprz. Jak zrobić kaszankę wegańską? Soczewicę zalej dwoma szklankami wody, p... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...