Kalafior smażony w panierce to bardzo lubiana propozycja obiadowa. Aby wyszedł dobrze, zawsze należy go wcześniej podgotować. Później najlepiej smażyć na mieszance masła i oleju. Przepis krok po kroku. Przepis na kalafior smażony w panierce Składniki: główka kalafiora, jajka, bułka tarta, sól, olej pół na pół z masłem do smażenia. Jak zrobić kalafior smażony? Kalafior umyj, następnie podziel na niewielkie różyczki. W garnku zagotuj wodę, wrzuć różyczki kalafiora, gotuj przez 4 minuty, odcedź, ostudź. Każdą ... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...