Japońska panierka panko. Bardzo łatwo samodzielnie przygotujesz ją w domu. PRZEPIS

Japońska panierka panko. Bardzo łatwo samodzielnie przygotujesz ją w domu. PRZEPIS

Japońska panierka panko. Bardzo łatwo samodzielnie przygotujesz ją w domu. PRZEPIS

Gotową panierkę panko oczywiście można kupić, jednak nie zawsze dostaniecie ją w osiedlowym spożywczaku, poza tym przygotowując ją samodzielnie, sprytnie wykorzystasz czerstwe pieczywo. Można obtoczyć w niej mięso, ryby albo owoce morza, zawsze wychodzi pysznie. Pochodząca z Japonii panko jest znacznie grubsza od zwykłej bułki tartej, dzięki temu panierka wygląda naprawdę apetycznie i jest bardzo chrupiąca. Zazwyczaj używamy jej do obtoczenia różnych przysmaków w azjatyckim stylu, ale nic nie stoi na przesz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarna Polska

Warto przeczytać

Dieta 1000 kalorii

Dieta, przeznaczona do 5 posiłków dziennie. Niewiele zasad, poza dokładnym liczeniem kalorii.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.