Tym razem zrobiliśmy je na Święta Wielkanocne, jednak w ciągu roku pojawiają się one na naszym stole dużo częściej. Jajka z farszem tuńczykowym to świetna przekąska na każdą okazję. Przepis na jajka faszerowane z tuńczykiem Składniki: 8-10 jajek ugotowanych na twardo, puszka tuńczyka w oleju (kawałki), pół małej cebuli, pół pęczka świeżego koperku, mały ogórek konserwowy, łyżka musztardy, łyżka majonezu, i dodatkowy majonez do posmarowania talerza, sól, pieprz. Jak zrobić jajka faszerowane z tuńczkiem? Każ... czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...