
Słodko octowe potrawy to charakterystyczny smak Wielkopolski. Sezon na młoda kapustę w pełni zapraszam więc do spróbowania jej w nowej odsłonie. Młoda kapusta to świetny dodatek do mięsa lub młodych ziemniaczków. Składniki: główka młodej kapusty 1 cebula 2-3 łyżki smalcu 2 łyżki octu 2-3 łyżki cukru Przygotowanie: Zaczynamy od poszatkowania i wypłukania kapusty. Do wysokiego garnka (takiego aby zmieściła się cała kapusta i nie wypadała przy mieszaniu) wrzucamy 2 łyżki smalcu i rozpuszczamy go. Kroimy ceb... czytaj dalej...

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...
Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...
Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...
Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...