Babka marmurkowa ucierana

Babka marmurkowa ucierana

Babka marmurkowa ucierana

Ucierana babka marmurkowa Wielkanocne ciasto na ostatnią chwilę Babka marmurkowa ucierana, miękka, wilgotna i bardzo smaczna jest idealnym dodatkiem do popołudniowej kawy lub herbaty. Długo zachowuje świeżość, pięknie prezentuje się na stole i... błyskawicznie z niego znika. Babkę marmurkową ucieraną można upiec w zwykłej keksówce lub w foremce na babki. Proporcje z tego przepisu pasują do: dwóch foremek z kominem o średnicy 16 cm i wysokości 9 cm lub jednej formy z kominem o średnicy 24 cm lub jednej keksó... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinaria - potrawy z różnych stron świata

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Ciasta na Wielkanoc. Najlepsze przepisy!

Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.

Czytaj dalej...

Idealne ciasto drożdżowe

Co zrobić aby ciasto drożdżowe było idealne?

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.