Bagietka czosnkowa jest chyba dostępna w każdym większym sklepie, więc można spytać po co w ogóle wykonywać ją w domu? Odpowiedź jest prosta – dla oszczędności. Jej zrobienie jest dziecinnie proste, a smakuje tak samo jak kupna:) Czas wykonania: 20 min Ilość porcji: 3 sztuki Składniki: 1 duża bagietka lub 3 mniejsze bagietki 50 g masła ( kostki) 3 ząbki czosnku szczypta soli 1 łyżeczka ziół prowansalskich Przygotowanie: Dużą bagietkę przekroić na 3 części i ponacinać od góry. Miękkie masło wymieszać z prz... czytaj dalej...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Dieta cebulowa, trwa zwykle od 2 do 3 tygodni, jest dietą odchudzającą przeznaczoną dla osób dorosłych. Podstawą diety są warzywa cebulowe. Cebula, por, szczypior oraz czosnek.
Czytaj dalej...Nie jestem profesjonalistką i nie skończyłam żadnej szkoły gastronomicznej, ale po prostu lubię gotować. Gotowanie sprawia mi wiele przyjemności, cieszę się że mogę uczyć się nowych rzeczy i zbierać nowe doświadczenia.