Zupa koperkowa.

Zupa koperkowa.

Zupa koperkowa.

Przepis na : obiad

Zapraszam na lekką zupę koperkową. Nie jadłam jej wieki, zupełnie o niej zapomniałam. A koperku co roku w ogrodzie pod dostatkiem. Ja swoją podałam z makaronem, ale równie dobrze smakuje z ziemniakami, czy ryżem. Polecam jesienią  smaczną zupę wiosenną :) Składniki - 4 skrzydełka z kurczaka - 2 marchewki - 1 pietruszka - kawałek selera - cebula - gałązka lubczyku - 1 duży pęczek koperku - 100 ml śmietanki kremówki - sól, pieprz do smaku - 2 - 2,5 litra wody Wykonanie Umyte i oczyszczone skrzydełka przekładam d... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia z widokiem na ogród

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.