Aromatyczna młoda kapusta duszona z pieczarkami i koperkiem. Doskonała jako samodzielne danie i jako dodatek do obiadu. Polecam :) Składniki - główka młodej kapusty - 200g pieczarek - 1 cebula - 1 łyżka masła - pół pęczka koperku - czosnek mielony - majeranek - sól, pieprz do smaku Wykonanie Kapustę szatkuję, pieczarki kroję w większe kawałki, cebulę w kosteczkę. Na patelnię po smażeniu rozgrzewam łyżkę masła, na maśle osmażam cebulę, dodaję pieczarki i chwilkę smażę, aż odparuje ... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...