#5. Francuskie grzyby atomowe
#5. Francuskie grzyby atomowe
Zapomniałam o cieście francuskim, które się trochę za bardzo rozmroziło i powstała z niego jednolita kostka.. I co teraz? Wałka nie ma, a coś z ciasta trzeba zrobić. Wykroiłam z bryły ciasta małym kieliszkiem małe okrągłe ciasteczka, włożyłam do piekarnika, patrzę, a tu wyrastają takie małe grzybki ;). Z błyskawiczną masą czekoladową wyszły przepyszne ;). Błyskawiczne francuskie ciasteczka z maślaną masą czekoladową Składniki: Opakowanie ciasta francuskiego 100 g gorzkiej czekolady 2 duże łyżki miękkiego... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kuchnia w szuwarach
Autor
Karolina Wodnik
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
francuskie, ciasto, ciasto z ciasta francuskiego, ciasto francuskie, ciasto francuskie, czekolada, ciasteczka, grzyby, ciastka , kokosowe, czekoladowe ciasteczka , ciasto czekoladowe, ciasta czekoladowe, ciasta z masa, ciasteczka z czekolada, ciasteczka kokosowe, ciastka z ciasta francuskiego, ciastka kokosowe, ciasto kokosowe
Inne przepisy z Kuchnia w szuwarach
Dodaj komentarz