Śniadaniowy pomysł prosto od Gordona Ramsay'a. Lekka, kremowa pasta z zielonego groszku na bazie mascarpone w towarzystwie delikatnych, mlecznych kawałków mozzarelli i wyrazistych wiórków słonego pecorino. Całość na chrupiących grzankach, skropiona oliwą i oprószona czarnym pieprzem Czyż to nie brzmi jak błoga uczta śniadaniowa w lekko włoskim wydaniu? :) 3 rodzaje serów, chrupiące, ciepłe grzanki i pyszna oliwa w zwieńczeniu! Och! Kiedy przygotowałam pierwszy raz grzanki w tym wydaniu, zasmakowały absolutni... czytaj dalej...
Uwielbiam gotować i eksperymentować z nowymi smakami. Jestem zwolenniczką naturalnych produktów, ziół i kwiatów oraz dzikich owoców (np: dzika róża, czarny bez) na talerzach, pasjonuję się również fotografią kulinarną :) Jestem absolwentką Slawistyki na UŁ, miłośniczką zwierząt, natury i rękodzieła. A kiedyś...będę miała własny ogród :)