Grasz w zielone?

Grasz w zielone?

Grasz w zielone?

Gram! :D Swoją drogą, to właśnie zielony plasuje się na pierwszym miejscu moich ulubionych kolorów. Pośród zieleni, na działce, łące, czy gdziekolwiek w otoczeniu przyrody najlepiej lubię grillować. Sezon na grillowanie wciąż trwa. Gorące kiełbaski, soczyste mięsiwa i aromatyczne warzywa. Ślina leci do kolan :D No i jeszcze opiekany chleb! Najlepiej ciepły posmarować masłem, mniam! Ostatnio jednak postanowiłam zastąpić zwykłe ( jakże pyszne) masło czymś zielonym :D Jest tłuste, zawiera likopen, potas, worek... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia w Słońcu Skąpana

Warto przeczytać

Składniki E - sprawdź, co kryje się pod chemicznymi dodatkami do żywności

Chemiczne dodatki do żywności potocznie nazywane „składnikami E” zostały dopuszczone do użytku przez instytucje Unii Europejskiej i są one uznawane za bezpieczne i dozwolone do użycia.

Czytaj dalej...

Autor

Justyna OpasińskaJustyna Opasińska

Uwielbiam gotować i eksperymentować z nowymi smakami. Jestem zwolenniczką naturalnych produktów, ziół i kwiatów oraz dzikich owoców (np: dzika róża, czarny bez) na talerzach, pasjonuję się również fotografią kulinarną :) Jestem absolwentką Slawistyki na UŁ, miłośniczką zwierząt, natury i rękodzieła. A kiedyś...będę miała własny ogród :)

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

awokado, pasty, pasta, rukola, chleb, grill, kiełbaski, mięso

Inne przepisy z Kuchnia w Słońcu Skąpana

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.