Czosnkowe pomidory z piekarnika i halloumi z patelni

Czosnkowe pomidory z piekarnika i halloumi z patelni

Czosnkowe pomidory z piekarnika i halloumi z patelni

Aromatyczne i pełne głębokiego smaku pieczone pomidory to świetna propozycja na późnoletni lunch! :) Ich aromat i słodka woń wypełnia wszystkie zakamarki kuchni, domu i klatki schodowej...jeżeli mieszkacie w budynku, który takową zawiera :D Na klatce bloku, w którym mieszkam, podobno też pachniało pomidorowo-ziołową rozpustą! Pieczone warzywa mają to do siebie, że emanują pyszną słodkością - właśnie dlatego, moim zdaniem, pieczone biją na głowę smakiem wszystkie inne sposoby ich przygotowywania ;) Do pysznyc... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia w Słońcu Skąpana

Warto przeczytać

Najlepsza dieta na zimę

Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.

Czytaj dalej...

Autor

Justyna OpasińskaJustyna Opasińska

Uwielbiam gotować i eksperymentować z nowymi smakami. Jestem zwolenniczką naturalnych produktów, ziół i kwiatów oraz dzikich owoców (np: dzika róża, czarny bez) na talerzach, pasjonuję się również fotografią kulinarną :) Jestem absolwentką Slawistyki na UŁ, miłośniczką zwierząt, natury i rękodzieła. A kiedyś...będę miała własny ogród :)

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pieczywo, chilli, mięso, suszone pomidory, bez pieczenia, mięsa pieczone, warzywa na patelnie, czosnek w ziołach

Inne przepisy z Kuchnia w Słońcu Skąpana

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.