ZUPA Z FASOLKI SZPARAGOWEJ

ZUPA Z FASOLKI SZPARAGOWEJ

ZUPA Z FASOLKI SZPARAGOWEJ

Przepis na : obiad

Fasolkę szparagową lubię jeść samą z dodatkiem bułki tartej, do sałatek czy w zupie. To jest typowo wiosenna zupa imponująca lekkością, delikatnością i smakiem. Zupę podałam z makaronem jajecznym Arc Pol. Składniki: 1 l bulionu warzywnego 20 dag fasolki szparagowej garść makaronu jajecznego Arc pol 3 młode ziemniaki 2 marchewki sól pieprz gałązka lubczyku pietruszka koperek 1/4 szklanki śmietany Warzywa obrać i pokroić. Fasolkę szparagową pozbawić końcówek i pokroić w mniejsze części.  Do bulionu dodać... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia w oparach

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.