ZUPA JARZYNOWA Z TUŃCZYKIEM

ZUPA JARZYNOWA Z TUŃCZYKIEM

ZUPA JARZYNOWA Z TUŃCZYKIEM

Przepis na : obiad

Jeżeli szukacie czegoś co szybko i łatwo przygotować to jest właśnie to danie. Na początku gotuje się warzywa do miękkości z na sam koniec dodaje się pozostałe składniki. Składniki: 50 g wędzone boczku 2 puszki tuńczyka z sosie własnym 2 łyżki oliwy z oliwek 1 cebula 1 por 1 marchew 2 ziemniaki 1 litr bulionu warzywnego sól pieprz skórka z 1 cytryny 200 ml śmietanki 2 łyżki kaparów pietruszka Boczek pokroić w kostkę i podsmażyć. Cebulę pokroić w kostkę. Pora pokroić w pierścienie. Posolić. Dodać do boczku. Zeszkli... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia w oparach

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.