PASTA KANAPKOWA Z AWOKADO

PASTA KANAPKOWA Z AWOKADO

PASTA KANAPKOWA Z AWOKADO

Hmm przyznaję, że awokado nieczęsto gości w moim menu. Jeśli już je kupię, to zazwyczaj ląduje razem z innymi owocami w koktajlu. Tym razem, pomysł nasunął mi się inny. Przygotowałam smarowidło do chleba, które doskonale zastępuje masło. W towarzystwie suszonych pomidorów, podbiło moje serce, a raczej podniebienie ;) SKŁADNIKI: 1 dojrzałe awokado 1 jajko ugotowane na twardo sok z cytryny 1 mały ząbek czosnku 1/2 szalotki sól pieprz zioła prowansalskie A jak to zrobić: Awokado przekroić na pół i wydrążyć miąższ, ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia w opałach

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.