KLOPSY NADZIANE PIECZARKAMI

KLOPSY NADZIANE PIECZARKAMI

KLOPSY NADZIANE PIECZARKAMI

Kolejna wariacja z mięsa mielonego. Dzisiaj klopsy faszerowałam pieczarkami, ale równie dobre będą grzyby leśne, albo warzywa. Wszystko zależy od upodobań konsumujących. Moi testerzy kulinarni są zachwyceni tą propozycją.  Zostawiam ich zatem z pysznym obiadem, bo mnie niestety praca wzywa. Ale jutro wolne :) SKŁADNIKI: na klopsy 500 g mięsa mielonego 1 czerstwa bułka (namoczona, odsączona) 1 cebula drobno posiekana 4 ząbki czosnku przeciśnięte przez praskę 1 jajko sól, pieprz ziarenka smaku mąka olej ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia w opałach

Autor

Katarzyna CzapranKatarzyna Czapran

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mielone, klopsy, pieczarki, sosy, mięso, mięso mielone, sos sojowy, grzyby, placki, kotlety mielone, bułki, kotlety, obiad, kotlet, do pracy, pieczarki w sosie, mielone pieczarki, kotlety mielone pieczarkami, kotlet mielony z pieczarkami, mielone z warzywami, sos do jajek, sos do mielonego , jajka z farszem, pieczarki do obiadu, jajka faszerowane , warzywa na patelnie

Inne przepisy z Kuchnia w opałach

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.