Będąc w szkole policealnej mieliśmy zajęcia kulinarne. Wtedy jeszcze nie przypuszczałam, że moja przygoda z kuchnią będzie towarzyszyć mi przez życie w stopniu, no powiedzmy umiarkowanym. Nie przypuszczałam też, że szpinak, który ktoś mi wtedy podał do zjedzenia- a uwierzcie mi- był papkowaty, mdły i zdecydowanie niedobry- będzie po jakimś czasie wzbudzał we mnie zupełnie odwrotne uczucia. Choć przełamać było mi się naprawdę ciężko, to teraz mogę śmiało powiedzieć, że ciasta szpinakowe, to jedne z tych, które... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...