Pulchniutkie ślimaki z marmoladą i lukrem

Pulchniutkie ślimaki z marmoladą i lukrem

Pulchniutkie ślimaki z marmoladą i lukrem

Przepis na : deser

Ślimaczki, które muszę robić dosyć często ze względu na to, że moja rodzina je uwielbia (mój mąż chyba najbardziej :) :) Ale po wieloletnich poszukiwaniach dobrej marmolady trafiłam na marmoladę wieloowocową marki Jamar (na dole zamieszczę Wam zdjęcie). Muszę Wam powiedzieć jest rewelacyjna, nie czuć chemii, której teraz pełno w produktach a okazało się (po przeczytaniu etykiety), że nie znajdują się w środku żadne konserwanty i inne ''pyszniutkie'' rzeczy. Czuć w niej owoce i nic więcej. Idealnie nadaje się ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Viki

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

Rewelacyjne zastosowania cytryny w kuchni

Mało osób zdaje sobie sprawę, że w wielu problemach kuchennych skuteczna może się okazać cytryna.

Czytaj dalej...

Jak łatwo i szybko obrać jajka ze skorupki?

Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.