Tort holenderski z kremem Chanitylly i wiśniami

Tort holenderski z kremem Chanitylly i wiśniami

Tort holenderski z kremem Chanitylly i wiśniami

Tort holenderski należy do wyjątkowo smacznych, wspaniałych tortów, wymagających trochę nakładu pracy. Kiedy robiłam go po raz pierwszy nastawiłam się na to, że łatwo nie będzie. Ale... okazało się, że nie taki diabeł straszny jak go malują. Do wykonania tego tortu potrzeba po prostu trochę czasu, a efekt smakowy spełni Wasze oczekiwania. Składniki: ciasto francuskie mrożone (2 arkusze po 275 g) 3 łyżki galaretki lub dżemu z czerwonej porzeczki Składniki na lukier: 100 g (7 pełnych łyżek) cukru pudru 2 łyżki... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia u Krysi

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.