Moje pierniczki. Dekorowane, lukrowane... świąteczne

Moje pierniczki. Dekorowane,  lukrowane... świąteczne

Moje pierniczki. Dekorowane, lukrowane... świąteczne

Upiekłam pierniczki, bo nie wyobrażam sobie, żeby miało ich nie być w święta. Jest z nimi jest trochę pracy, ale za to   przy dekorowaniu jest dużo zabawy. Pracę można sobie rozłożyć na dwa, trzy dni. Potem gotowe pierniczki trzeba koniecznie schować do pudełek tak, żeby nikogo nie kusiły... nawet nas. Muszą poleżeć do świąt. Wiem z doświadczenia, że jak się tylko spróbuje, to koniecznie trzeba zrobić ponownie       Składniki: 450 g miodu naturalnego 100 g brązowego cukru 100 g cukru pudru 20 g ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia u Krysi

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.