Mini gołąbki w kapuście pekińskiej z kaszą gryczaną i pieczarkami

Mini gołąbki w kapuście pekińskiej z kaszą gryczaną i pieczarkami

Mini gołąbki w kapuście pekińskiej z kaszą gryczaną i pieczarkami

Jak już zauważyliście, lubię szukać nowych smaków. I tym razem też coś pokombinowałam. Miałam ochotę na gołąbki. Takie klasyczne, z ryżem i z mięsem.   Dawno nie robiłam. Ale pomyślałam, żeby coś dodać, coś zmienić i zrobiłam wszystko inaczej. Białą kapustę zamieniłam na pekińską, zamiast ryżu dałam kaszę gryczaną, a mięso zastąpiłam pieczarkami, zamiast gołąbków dużych, zrobiłam... mini  Składniki: 2 szt. kapusty pekińskiej 450 g kaszy gryczanej prażonej 1 l bulionu warzywnego 120 g pieczarek 2 &nb... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia u Krysi

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.