Faszerowana paryka z sosem koperkowym
Faszerowana paryka z sosem koperkowym
Dawno, dawno temu, kiedy w pewnym kraju na półkach sklepowych można było zobaczyć tylko ocet, a sklepy mięsne z powodzeniem mogły udawać sklepy żelazne, ponieważ były w nich tylko wielkie metalowe haki i tasaki, papryka faszerowana mielonym mięsem robiła niesamowite wrażenie na wielu gościach, którym Mama serwowała to da... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kuchnia Prezydentowej
Autor
Prezydentowa
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
papryka, ryż, mielone, sosy, mięso, mięso mielone, papryka faszerowana, koper, polewa, sylwester, sos ziołowy, dania mięsne, sos do ryżu, drugie danie, mięso duszone, sos do mielonego , sos mięsny, dania na gorąco
Inne przepisy z Kuchnia Prezydentowej
Dodaj komentarz