Pita z nadzieniem z tuńczyka

Pita z nadzieniem z tuńczyka

Przepis na : kolacja

Długo się ociągałam ze zrobieniem takie go nadzienia. Coś mi nie pasowało z tuńczykiem. Teraz wiem że się myliłam. Bardzo dobre wyszło i co fajne udało mi się pominąć mięso. Przeważnie robię takie nadzienia z kurczakiem a tu niespodzianka Na pewno wrócę do tego przepisu nie raz. Przepis i wykonanie na pitę patrz tu http://kuchniapokolen.pl/pita-tradycyjny-przepis-i-wykonanie-z-arabii-saudyjskiej/ Wykonanie sosu raita – Jogurt włożyć do miseczki, dodać posiekaną drobno miętę i ogórki pokrojone w kostkę...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Pokoleń

Warto przeczytać

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

Autor

kuchniapokolen

Uwielbiam fotografowanie, gotować i piec a teraz jeszcze troszeczkę biegać 😉 Mam bloga kulinarnego na którego serdecznie zapraszam www.kuchniapokolen.pl

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

tuńczyk, ogórki, sosy, kolacja, mięso, kurczak, imbir, uda z kurczaka, dania bez mięsa, potrawy z kurczaka, kurczak z papryką , szybka kolacja

Inne przepisy z Kuchnia Pokoleń

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.