Przepis na : kolacja
Zaskoczyło mnie to połączenie ogromnie. Kilka razy już chciałam to robić ale miałam obawy. Niepotrzebnie, wyszło super. Smakiem przypomina mi rybkę w occie. Zrobię je jeszcze raz na pewno na Święta Bożego Narodzenia. Piersi kurze pociąć na paki o grubości 1 cm. Delikatnie doprawić solą i pieprzem. Mniej jak zawsze. Kawałki kurczaka panierować w jajku i bułce tartej. Na patelni obsmażyć kurczaka na lekko złotawy kolor. Nie smażyć długo, żeby mięso nie było suche. Nawet jak nie jest całkiem przesmażone, będzie j... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Uwielbiam fotografowanie, gotować i piec a teraz jeszcze troszeczkę biegać 😉 Mam bloga kulinarnego na którego serdecznie zapraszam www.kuchniapokolen.pl