Zdjęcie zupki mam a grzanki wywiało Można podać z kuleczkami ptysiowymi, to już jak kto woli. Do garnka wlać wodę, dodać warzywa. Doprawić do smaku solą i odrobiną białego pieprzu. Gotować do miękkości warzyw. Gruszki obrać, wyciąć gniazda nasienne. Jedną gruszkę dodać do zupy razem z serem. Gotować na małym ogniu jeszcze 1 minutę. Wlać śmietanę i dokładnie zmiksować zupkę. Serwując zupkę do każdej porcji zupki dodać pokrojoną w kostkę gruszkę. Można dodać również kuleczki ptysiowe. Smacznego. ...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...Uwielbiam fotografowanie, gotować i piec a teraz jeszcze troszeczkę biegać 😉 Mam bloga kulinarnego na którego serdecznie zapraszam www.kuchniapokolen.pl