Krem z serem, gruszką i grzankami

Krem z serem, gruszką i grzankami

Zdjęcie zupki mam a grzanki wywiało Można podać z kuleczkami ptysiowymi, to już jak kto woli. Do garnka wlać wodę, dodać warzywa. Doprawić do smaku solą i odrobiną białego pieprzu. Gotować do miękkości warzyw. Gruszki obrać, wyciąć gniazda nasienne. Jedną gruszkę dodać do zupy razem z serem. Gotować na małym ogniu jeszcze 1 minutę. Wlać śmietanę i dokładnie zmiksować zupkę. Serwując zupkę do każdej porcji zupki dodać pokrojoną w kostkę gruszkę. Można dodać również kuleczki ptysiowe. Smacznego. ...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Pokoleń

Warto przeczytać

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Dieta kapuściana

Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.