Przepis na : obiad
Inna propozycja na piersi z kaczki. Zachęcam do poznawania innych smaków. Zdjąć skórę z piersi kaczych. Piersi pokroić w plasterki o grubości 1 cm, następnie przekroić na pół. Do miski wlać olej, wsypać chińską przyprawę pięć smaków, sok z pomarańczy oraz skórkę. Wcześniej trzeba sparzyć pomarańczę, następnie zetrzeć skórkę. Uważajcie żeby nie zebrać białą część. Dodać mięso, wymieszać. Wstawić do lodówki na 30 minut. Dynię obrać ze skóry i wyciąć nasionka i błonki. Pokroić dynię w drobną kostkę. Woka rozg... czytaj dalej...
Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Uwielbiam fotografowanie, gotować i piec a teraz jeszcze troszeczkę biegać 😉 Mam bloga kulinarnego na którego serdecznie zapraszam www.kuchniapokolen.pl