Przepis na : deser
Bardzo pyszne jabłuszka. Jabłka muszą być soczyste i lekko kwaskowate. Będą pyszne, zachwycą każdego. Przygotowanie nie zabierze Wam dużo czasu. Jabłka umyć, osuszyć. Odkroić plaster z góry, tam gdzie jest ogonek. Odłożyć. Z pomocą łyżki wydrążyć środek, usunąć gniazda nasienne. Miąższ pokroić drobno i przesmażyć na maśle ( 1 łyżka ). Musi zmięknąć. Jajka utrzeć z cukrem i śmietaną. Następnie dodać podsmażony miąższ. Wymieszać. Naczynie żaroodporne wysmarować pozostałym masłem. Jabłka wypełnić masą jajeczn... czytaj dalej...
Niezdrowe jedzenie pozostawia w naszym organizmie szkodliwe substancje. Wtedy warto sięgnąć po jabłka!
Czytaj dalej...Uwielbiam fotografowanie, gotować i piec a teraz jeszcze troszeczkę biegać 😉 Mam bloga kulinarnego na którego serdecznie zapraszam www.kuchniapokolen.pl