Przepis na : deser
Bardzo szybki i pyszny deserek. Nic trudnego, polecam. Z gałką lodów to już jest rewelacja. Jabłka obrać i pokroić na cienkie plasterki. Oczywiście wyciąć gniazda nasienne. Naczynie do zapiekania posmarować delikatnie masłem. Teraz rozłożyć jabłuszka na dnie naczynia. Przygotowanie kruszonki – wszystkie składniki kruszonki wrzucić do miski. Szybko zagnieść dłońmi, tworząc kruszonkę. Wszystkie trzy składniki muszą się połączyć. Rozłożyć kruszonkę na jabłkach. Pieczenie – nagrzać piekarnik do 180 C... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Uwielbiam fotografowanie, gotować i piec a teraz jeszcze troszeczkę biegać 😉 Mam bloga kulinarnego na którego serdecznie zapraszam www.kuchniapokolen.pl