Oto moja receptura na prosty sos. Najbardziej pasuje do smażonych kęsków z kurczaka. Szybko się robi. Nie wymaga zaawansowanych składników ani umiejętności. Doskonale więc się nada do imprezowego menu, kiedy trzeba zrobić dużo i szybko. Składniki: 2 łyżki musztardy Dijon 2 łyżki musztardy stołowej 1 łyżka majonezu 1 łyżka oliwy 1 łyżeczka miodu (wielokwiatowy, gryczany) duża szczypta czosnku suszonego szczypta białego pieprzu szczypta gałki muszkatołowej mielonej szczypta curry Przygotowanie: Musztardę Di... czytaj dalej...
Najlepsza receptura na sos czosnkowy! Jedyny w swoim rodzaju!
Czytaj dalej...Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...