ROLADA Z MUSEM CZEKOLADOWO NUGATOWYM I KREMEM BRZOSKWINIOWYM Delikatny mus czekoladowo nugatowy i krem brzoskwiniowy owinięty w pyszny biszkopt. Mus jest słodki, a krem lekko kwaskowy, dzięki temu każda warstwa ma swój smak. Smaki komponują się ze sobą i tworzą idealny duet. ~~SKŁADNIKI~~ Biszkopt: jaja 4 sztuki mąka pszenna 4 łyżki mąka ziemniaczana 4 łyżki proszek do pieczenia 1/2 łyżeczki cukier puder 8 łyżek Krem brzoskwiniowy: brzoskwinie w puszce 1 puszka budyń śmietankowy 1 opakowanie sok z cy... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...