Zastanawiam się dlaczego ludzie używają pszenną mąkę, która jest mało wartościowa ? Mamy przecież tyle rodzai mąk, które są o wiele zdrowsze i można wyczarować z nich " cuda na wianku". To, że coś jest zdrowe wcale nie znaczy, że jest niedobre. Spotkałam się z takim określeniem, gdzie ludzie mówili, że nie jedzą zdrowszych wypieków np. bez glutenu bo są niesmaczne. .. nie zgodzę się z tym :). To samo biały przetworzony cukier? Istnieją super zamienniki, które pozwolą nam odchudzić danie, potrawę cz... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Zbiór fit przepisów na każdą okazję : obiad, śniadanie, deser, czy kolację. Jeśli dbasz o linię, to zestawienie tych przepisów jest idealne dla Ciebie :-)
Czytaj dalej...