Sernik na zimno na dwa sposoby!

Sernik na zimno na dwa sposoby!

Sernik na zimno na dwa sposoby!

Przepis na : deser

Kruchy spód, schłodzony sernik, dojrzałe owoce i świeża, orzeźwiająca mięta to idealne połączenie na gorące, letnie dni. Mimo iż ciasto nie wymaga pieczenia, to przy jego przygotowywaniu potrzebujemy cierpliwości, spokoju i zaangażowania. Aby przepis się udał musimy użyć przede wszystkim dobrego mleka, najlepiej naturalnego, pełnotłustego i niepasteryzowanego. Podczas gotowania uzyskamy więcej sera, a po połączeniu z resztą składników osiągniemy prawdziwy i doskonały smak. Naprawdę warto! Składniki na spód: 15... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Pani Wiosny

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Jak przygotowywać potrawy, by nie tracić cennej witaminy C?

Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.

Czytaj dalej...

Idealny sernik - co zrobić, by nie opadł i nie pękał

Trudno znaleźć idealny przepis na sernik i jak już wydaje nam się, że znaleźliśmy, bo upieczeniu ciasto opada.

Czytaj dalej...

Autor

PaniW

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

sernik, ciasto, maliny, herbatniki, galaretka, ser, bita śmietana, malinowe, ciasto z malinami, ciasto na herbatnikach, ciasto z masa, ciasta z masa, deser z malinami, desery, deser, ciasto z galaretka, sernik pieczony, szybkie ciasto, kruche ciasto, przepisy na kruche ciasto, ciasto kruche, kruche ciasta, deser z galaretka, malinowy deser, szybki deser

Inne przepisy z Kuchnia Pani Wiosny

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.