Kolorowa, chrupiąca surówka z białej i czerwonej kapusty z dodatkiem marchewki i jabłka. Prosta w przygotowaniu, szybka surówka bez majonezu. Idealna jako dodatek do pieczonych lub smażonych mięs, kanapek oraz dań z grilla. Wszyscy lubimy, gdy kapusta w surówce lub sałatce przyjemnie chrupie. Z pewnością są osoby, które nie przepadają za czerwoną kapustą. Zazwyczaj ma to związek z jej konsystencją, która jest twardsza niż kapusty białej, o włoskiej lub pekińskiej już nie wspominając. Dlatego polecamy zetrzeć ...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Właściwości miodu zależą od tego jakiego on jest pochodzenia. Pszczeli jest bakteriobójczy i antyseptyczne. Mimo tego ożywia mózg i korzystnie wpływa na pracę układu krwionośnego.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Lubie gotować, jeszcze bardziej lubię jeść.