Ogórki małosolne – jak zrobić?

Ogórki małosolne – jak zrobić?

Ogórki małosolne – jak zrobić?

Szukasz sprawdzonego przepisu na pyszne, chrupiące ogórki małosolne na szybko? Nasze tradycyjne małosolne możesz przygotować w słoiku, lub tak jak my, w kamionce. Zawsze wychodzą tak samo pyszne, a ich smakiem możesz cieszyć się już po 10 godzinach! U nas dowiesz się jak zrobić małosolne, żeby były twarde? Gdzie trzymać małosolne? Jak układać? Dlaczego ogórki małosolne nie zawsze wychodzą? Przepis na ogórki małosolne z pewnością się powiedzie, jeśli będziemy trzymać się kilku sprawdzonych wytycznych. Zalewa ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Na Wypasie

Warto przeczytać

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.