Pieczarki faszerowane mięsem mielonym z papryczkami padron

Pieczarki faszerowane mięsem mielonym z papryczkami padron

Pieczarki faszerowane mięsem mielonym z papryczkami padron

Przepis na : kolacja

Pieczarki faszerowane mięsem mielonym z papryczkami padron     250 g mięsa mielonego wieprzowo-wołowego 1 cebula kilka papryczek padron  6 dużych pieczarek (na grilla) 150 g sera żółtego sól, pieprz Pieczarki myjemy i obieramy. Ucinamy nóżki, które później skroimy w kostkę razem z cebulą. Dusimy na oleju, dodajemy mięso mielone oraz 4 pokrojone papryczki. Po 10 min możemy przełożyć do pieczarek, posypujemy serem. Pieczemy w piekarniku ok. 30 min w temperaturze 180 stopni.   Smacznego! A... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia moimi oczami

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.