JOGURTOWE PIEROGI Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI

JOGURTOWE PIEROGI Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI

JOGURTOWE PIEROGI Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI

Pierogi z kiszoną kapustą i suszonymi grzybami to tradycyjne, polskie danie wigilijne. Jednak oprócz tradycyjnych, gotowanych pierogów, gdy gotowy mamy już farsz, proponuję zrobić pierogi z ciasta jogurtowego, pieczone w piekarniku. Ciasto jogurtowe składa się zaledwie z 3 składników i jest dużo prostsze i szybsze w przygotowaniu niż ciasto drożdżowe, gdyż omija nas wyrastanie i czekanie. Takie pierogi mogą być świetną alternatywą dla pasztecików, bo równie dobrze smakują podane w towarzystwie czerwonego barszczu. Sk... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia MagdaLeny

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Sałatki na Święta Bożego Narodzenia - najlepsze przepisy!

Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.

Czytaj dalej...

Najlepsze przepisy na Święta

Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?

Czytaj dalej...

Autor

KuchniaKuchnia

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pierogi, pierogi przepis, grzyby, ciasto, kapustą, kapusta kiszona, ciasto jogurtowe, jogurtowe ciasto, placki, ciasto drożdżowe, paszteciki, barszcz czerwony, drożdżowe, barszcz, ciasto na pierogi, pierogi z kapusta i grzybami, przekąski, boże narodzenie, paszteciki drożdżowe, czerwona kapusta, paszteciki z kapusta i grzybami, paszteciki z kapustą, wigilijny barszcz czerwony, barszcz wigilijny

Inne przepisy z Kuchnia MagdaLeny

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.