DUSZONA MŁODA KAPUSTA Z INDYKIEM

DUSZONA MŁODA KAPUSTA Z INDYKIEM

DUSZONA MŁODA KAPUSTA Z INDYKIEM

Przepis na : obiad

Duszona młoda kapustka z koperkiem to danie typowo letnie. Można ją podawać jako dodatek do innych dań lub solo. U mnie kapustka miała być oddzielnym daniem dlatego postanowiłam dodać do niej jakieś mięsko, aby była bardziej treściwa... padało na indyka 😉 Oprócz tego dodałam dużo zieleniny i pomidory według przepisu mojej mamy. Zajadaliśmy się nią przez 2 dni i nadal nam mało! Szykuje się powtórka 😀 Składniki: 1 główka młodej kapusty 1 cebula 2 pęczki szczypiorku 2 pęczki koperku 2 pomidory 300-350 g piersi... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia MagdaLeny

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.