Surówka z kiszonej kapusty z porem i papryką

Surówka z kiszonej kapusty z porem i papryką

Surówka z kiszonej kapusty z porem i papryką

 Kiszona kapusta w każdej wersji sprawdzi się do obiadu.     Składniki: 1/2 kg kapusty kiszonej 1 mała czerwona papryka 1 małe jabłko 1/2 pora olej pieprz cukier Sposób przygotowania: 1.  Kapustę odsączyć z nadmiaru soku, pokroić drobniej. 2. Paprykę posiekać w kosteczkę. 3. Pora pokroić w plasterki, sparzyć wrzątkiem, odsączyć. 4. Jabłko zetrzeć na tarce jarzynowej. 5. Wszystkie składniki połączyć, dodać troszkę oleju, 1/2 łyżeczki cukru, trochę pieprzu i dokładnie wymieszać. Smacznego!!! ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia domowa Ani

Warto przeczytać

Dieta kapuściana

Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

Czytaj dalej...

Dieta cebulowa

Dieta cebulowa, trwa zwykle od 2 do 3 tygodni, jest dietą odchudzającą przeznaczoną dla osób dorosłych. Podstawą diety są warzywa cebulowe. Cebula, por, szczypior oraz czosnek.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.