Szybka i przepyszna rybka z piekarnika. Można do sosu dodać dowolne zioła. Zapraszam po przepis, jestem pewna, że kto raz jej spróbuje, ten będzie do tej rybki wracał. Wychodzi naprawdę smaczna i delikatna 😋 Składniki: 2 filety białej ryby (morszczuk, miruna, dorsz) pieprz cytrynowy sól sok z cytryny 2 łyżki majonezu 2 łyżki śmietany 12-18% siekany koperek bazylia - świeża lub suszona garść świeżego szpinaku (można pominąć, dałam, bo mi zalegał w lodówce) 2 ząbki czosnku Sposób p... czytaj dalej...
Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.
Czytaj dalej...