Pasta jajeczna z dodatkami

Pasta jajeczna z dodatkami

Pasta jajeczna z dodatkami

Bardzo lubię pastę jajeczną , choć robię ją niezmiernie rzadko. Tym razem wersja na bogato. Składniki: 5 jajek kawałek czerwonej papryki 1-2 ogórki konserwowe niewielki kawałek pora 2 plastry szynki gotowanej sól, pieprz majonez Sposób wykonania: 1. Jaja ugotować na twardo. Obrać, zatrzeć na tarce jarzynowej na średnich oczkach. 2. Paprykę, pora, ogórki i szynkę drobno posiekać. Dodać do jajek. 3. Dodać majonezu wedle uznania i doprawić do smaku. Smacznego!!! Źródło: Eksplozja smaku ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia domowa Ani

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję